שמים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את החמאה והשמנת ומערבבים לבצק אחיד
יוצרים כדור מהבצק ושמים במקרר לשעה
מוציאים מהמקרר מקמחים משטח עבודה מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ומרדדים
מקמחים משטח עבודה ומרדדים כדור בצק אחד
מערבבים את התמרים עם הקינמון
מורחים את הבצק עם ממרח התמרים ומפזרים מעל את הקינמון
מגלגלים לרולדה ארוכה
מעבירים לתבנית אפייה את הרולדה
ככה מכינים את כל העוגיות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הרולדות
אופים כשלושים דקות אבל לא נותנים לעוגיות להשחים, שהבצק ישאר בהיר
אחרי שמוציאים את העוגיות, חותכים לפרוסות
מפזרים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס וביס. תהנו!