שמים בקערת מיקסר את הקמח והשקדים הטחונים, אבקת הסוכר ואבקת אפייה ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים קוביות של חמאה רכה ומערבבים
מוסיפים את השמן עוד סיבוב במיקסר
מוסיפים את מיץ התפוזים מערבבים הכל ביחד עד שהבצק מתגבש
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לשעה למקרר
בינתיים מכינים את המילוי, במעבד מזון שמים את התמרים עם החמאה והקינמון ומוסיפים כל פעם מעט מים רותחים עד שהתערובת רכה
מוציאים מהמקרר ומחלקים לשני חלקים
מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מורחים שכבת תמרים מפזרים אגוזים טחונים מעל
מגלגלים לרולדה ארוכה, חורצים פסים ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות מכניסים ואופים כעשרים דקות, עד שהעוגיות מוכנות
מוציאים, פורסים לפרוסות, בוזקים אבקת סוכר ונהנים מכל ביס. בתיאבון.