שמים בקערת המיקסר את הנטורינה הרכה עם הסוכר והסוכר וניל ומערבים לבלילה אחידה
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את הקוקוס והשומשום ומערבבים
מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ומערבבים בהתחלה ביד, תיזהרן שהמיקסר לא ישפריץ לכם את כל הקמח החוצה.
מערבבים את כל הבלילה לבצק, הוא יהיה לא אחיד, הכל בסדר
משטחים את משטח העבודה עם מעט קמח ומאחדים את הבצק ליחידה אחת
מכינים את הבצק ועוטפים בניילון נצמד למקרר לחצי שעה
מוציאים את הבצק מחלקים לארבעה חלקים וכל חלק מכניסים את הבצק פנימה ומגלגלים
כל פעם שיוצאת חתיכת בצק, חותכים ושמים בתבנית, ככה מכינים את כל העוגיות
לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשר עד 15 דקות.
15 דקות הן יהיו מאד שחומות, ניתן לאפות גם 12 דקות והן נהדרות.
מוציאים מהתנור ולא נוגעים, הן מתקשות באויר. ברור שאי אפשר להתאפק, טועמים והן נהדרות! בתיאבון!