Go Back Email Link
עוגיות סחלב חורפיות וממכרות

עוגיות סחלב חורפיות וממכרות

סוויט דולי
עוגיות סחלב חורפיות וממכרות לפינוק של חורף
Prep Time 10 minutes
Cook Time 12 minutes
Total Time 22 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 200 גרם נטורינה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • חצי כוס אבקת סחלב
  • 1 וחצי כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה

Instructions
 

  • שמים בקערת מיקסר את הנטורינה רכה עם הסוכר והביצה
  • מקציפים למרקם אחיד
  • מוסיפים את אבקת הסחלב, השקדים הטחונים, הקמח ואבקת אפיה ומערבבים לבלילה אחידה
  • מחלקים את התערובת לשניים
  • מרטיבים את היידים ומניחים מחצית מהתערובת על נייר אפייה ומגלגלים לנקניק ארוך
  • אותו הדבר עושים עם החלק השני של הבצק
  • שמים במקרר לחצי שעה שהבצק יתקרר ויהיה יותר קל לעבוד איתו
  • מוציאים ופורסים פרוסות מהנקניק
  • מניחים על נייר אפייה, ניתן לגלגל את העוגיות בפיסטוק טחון
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את תבנית העוגיות
  • אופים 12-15 דקות בלבד. העוגיות צריכות להיות לבנות.
  • מוציאים ובוזקים על העוגיות אבקת סוכר. הן נהדרות! בתיאבון
Keyword עוגיות סחלב חורפיות וממכרות