מחממים תנור ל 180 מעלות
שמים בקערה את הקוקוס, דבש, שמנת מתוקה וביצה ומערבבים לבלילה אחידה
יוצרים כדורים, משטחים מעט ומניחים על נייר אפייה אחד ליד השני
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגיות ואופים 12 דקות ומוציאים
נותנים להן להתקרר, בינתיים מכינים גאנש
את השמנת שנותרה, אחרי שהוצאנו ממנה רבע כוס לתערובת, שמים בסיר קטן ומרתיחים, ומכבים את האש.
שמים בתוכו את השוקולד המריר ומחכים כחמש דקות, אחרי חמש דקות מערבבים הכל לבלילה שחורה
לוקחים כל עוגיה שהתקררה וטובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה שהשוקולד יתייצב
מעבירים לצלחת ולמקרר. מגישים מהמקרר. או לחילופין אפשר להוציא לפני והשוקולד מתרכך. בתיאבון!