רק אחרי חמש דקות שהקצף כבר נפוח ובהיר מוסיפים את הסוכר וגם את אבקת הסוכר בפעמיים שלוש.
מוסיפים את הסוכר לאט לאט כל פעם קצת. כשהקצף בהיר סוגרים את המיקסר.
מוסיפים את האינטסנט פודינג וניל ומערבבים בעדינות.
פותחים את הבצק שלך ומרדדים שיהיה דק.
מורחים את החלבונים על הבצק
מתחילים לגלגל לרולדה ארוכה מצד אחד עד האמצע. חותכים את הבצק. הופכים לצד השני ומתחילים לגלגל שוב לעוד רולדה. יש לנו כעת שתי רולדות, פורסים לפרוסות.
מעבירים לתבנית את עוגיות השושנים,מסדרים בתבנית אחת אחרי השנייה. לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות אופים כרבע שעה – עשרים דקות עד שהן משחימות. מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר ואתם מסודרים.עוד עוגיות נהדרות מוכנות למשלוח המנות שלנו.