שמים את כל המרכיבים בתוך קערה ומערבבים לתערובת אחידה.
הבלילה די רכה הכל בסדר
מחממים תנור ל -180 מעלות.
מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה.
כדי להכין את העוגיות נעזר בשתי כפיות
עם כפית לוקחים מהבלילה ובעזרת כפית שנייה מורידים את הבלילה לתבנית.
עם כפית לוקחים מהבלילה ובעזרת כפית שנייה מורידים את הבלילה לתבנית.
אופים את העוגיות כעשרים עד שלושים דקות, תלוי בחוזק התנור.
כשהעוגיות משחימות בקצוות, תנו להן עוד חמש דקות ותכבו את התנור
מוציאים מהתנור, טועמים, אומרים בואו נחכה שנתקרר ובינתיים נטעם עוד עוגיה,
בעוגיה השלישית מקללים ואומרים, למה לא הכנתי כמות כפולה??!