משתמשים במיקסר עם הוו בצורת K - וו גיטרה מה שנקרא
שמים במיקסר חמאה רכה, סוכר, סוכר וניל וביצה ונותנים למיקסר לעבוד
מוסיפים ביצה והמיקסר ממשיך לעבוד
מפסיקים, מוסיפים את השקדים הטחונים, הקמח ואבקת אפייה ומפעיליםעל מהירות איטית
כמה דקות המיקסר עובד כד שכל הבצק מתגבש
מוציאים מהמיקסר מקמחים את הידיים ממש מעט ומאחדים את כל הבצק לכדור
מדליקים תנור ל 170מעלות
נייר אפייה על התבנית ויוצרים כדורים קטנים ושמים אותם במרחק אחד מהשני
לא מרחק גדול, אבל העוגיות מתנפחות קצת
12-15 דקות אפייה לא יותר ומוציאים את העוגיות מהתנור
אבקת סוכר מעל, תנו להם להתקרר ותהנו. בתיאבון.