שמים בקערת המיקסר את הנטורינה הרכה עם הסוכר והסוכר וניל ומקציפיםלקצף אחיד
מוסיפים בזמן שהמיקסר עובד את הביצים אחד אחרי השניה
מוסיפים את השמנת הצמחית, ועוד סיבוב במיקסר
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לתערובת ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
משמנים תבנית אפייה ויוצקים את הבלילה לתבנית
עם כפית מפזרים 5-6 גושי ריבת חלב ומטמינים בתוך הבלילה
עוד פעם 3-6 גושי ריבת חלב ומערבבים עם קיסם או סכין ליצירת מראה שיש, אבל לא להכניס את הסכין עמוק מדי שישארו גושי ריבת חלב בתוך העוגה
מפזרים על העוגה קוקוס ושוב מערבבים קלות למעלה את העוגה
לתנור שחומם מראש ל 180מעלות מכניסים את העוגה ואופים כארבעים דקות
מוציאים ומקררים את העוגה
מערבבים ריבת חלב עם כף מים חמים ליצירת נוזל ומזליפים על העוגה
מפזרים קוקוס מעל ויש לכם עוגת אלפחורס טעימה אש! בתיאבון.