עוגת ביסקוויטים עם ג'לי ותותים
סוויט דולי
עוגת ביסקוויטים עם ג'לי ותותים נוסטלגית בטעם של פעם
Prep Time 30 minutes mins
Cook Time 2 hours hrs
Total Time 2 hours hrs 30 minutes mins
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי
- 1 שרוול עוגיות פתי בר שוקו
שכבת גאנש
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
שכבת קרם
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
שכבת ג'לי
- 1 שקית ג'לי מהיר בטעם תות
- 3 כוסות מים רותחים
מכינים גאנש שוקולד, ממיסים במיקרו שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לעיסה אחידה
מפזרים את הביסקוויטים על התבנית
מורחים על שכבת הביסקוויטים גאנש שוקולד
מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג וניל לקצפת אוורירית
מורחים על השוקולד את הקרם
שוטפים תותים ואוכמניות ומפזרים על הקרם
ממיסים את הג'לי עם המים הרותחים ונותנים לזה להתקרר מעט כמה דקות
מניחים בזהירות כף אחרי כף את הג'לי על התותים והאוכמניות
מכניסים למקרר לפחות לשעתיים כדי שהג'לי יתייצב
עוגה נפלאה!
Keyword עוגת ביסקוויטים עם ג'לי ותותים