מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון
מוסיפים את החמאה המומסת וממרח השחר ומערבבים ביחד לבלילה אחידה
מצפים תבנית בנייר אפייה
משטחים את פירורי הביסקוויטים בתבנית, מהדקים את הפירורים לתבנית
יוצרים מסביב לתבנית "חומה" של פירורי ביסקוויטים
מעבירים את העוגה לקירור במקרר
בקערה שמים את הגבינות עם הסוכר וסוכר הוניל ומקציפים לבלילה אחידה
מוסיפים את ממרח השחר ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
מקציפים את השמנת המתוקה לקצף אוורירי
מוסיפים את תערובת ממרח השחר עם הגבינות לקצפת ומערבבים הכל ביחד
מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים את הבלילה על הביסקוויטים
מעבירים את העוגה למקרר לפחות 6 שעות או לילה במקפיא