Go Back Email Link
עוגת גבינה השחר ללא אפייה

עוגת גבינה השחר ללא אפייה

סוויט דולי
עוגת גבינה השחר ללא אפייה בשלוש שכבות נפלאות
Prep Time 30 minutes
Cook Time 6 hours
Total Time 6 hours 30 minutes
Course מתכונים לעוגות גבינה
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

בסיס העוגה

  • 200 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס ממרח "השחר"

שכבת גבינה שוקולד

  • 500 גרם גבינת שמנת 30%
  • 500 מל' שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כוסות ממרח "השחר"

גאנש שוקולד

  • 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
  • כוס וחצי ממרח "השחר"

Instructions
 

  • מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון
  • מוסיפים את החמאה המומסת וממרח השחר ומערבבים ביחד לבלילה אחידה
  • מצפים תבנית בנייר אפייה
  • משטחים את פירורי הביסקוויטים בתבנית, מהדקים את הפירורים לתבנית
  • יוצרים מסביב לתבנית "חומה" של פירורי ביסקוויטים
  • מעבירים את העוגה לקירור במקרר
  • בקערה שמים את הגבינות עם הסוכר וסוכר הוניל ומקציפים לבלילה אחידה
  • מוסיפים את ממרח השחר ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
  • מקציפים את השמנת המתוקה לקצף אוורירי
  • מוסיפים את תערובת ממרח השחר עם הגבינות לקצפת ומערבבים הכל ביחד
  • מוציאים את העוגה מהמקרר ויוצקים את הבלילה על הביסקוויטים
  • מעבירים את העוגה למקרר לפחות 6 שעות או לילה במקפיא

גאנש שוקולד

  • יוצקים לסיר שמנת מתוקה, כשהשמנת רתחה, סוגרים את האש.
  • מוסיפים ממרח השחר לשמנת ומערבבים הכל ביחד לבלילה כהה. מעבירים את הגאנש למספר שעות למקרר
  • כשהעוגה קרה, יוצקים את הגאנש על העוגה ומחזירים למקרר עד להגשה. בתיאבון!

הוראות כלליות

  • ניתן לשמור את העוגה בהקפאה עד להגשה, כשעה לפני ההגשה להעביר למקרר.
Keyword עוגת גבינה שוקולד ללא אפייה