תחילה יש לגלען את הדובדבנים, להוציא את הגרעינים
מפרידים את הביצים ואת החלבונים שמים בקערת מיקסר להקצפה.
מפעילים את המיקסר ואחרי כמה דקות מוסיפים כל פעם מעט מכמות הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
בקערה נפרדת של החלמונים מוסיפים הגבינה, השמנת, הוניל ואבקת אינסטנט וניל.
מעבירים את תערובת הגבינות לקערה עם קצף החלבונים ובתנועת עטיפה מערבבים ביחד לאט בתנועות קיפול.
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב בתנועות קיפול לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית מס' 24 ושמים נייר אפיה.
יוצקים הבלילה לתבנית.
את הדובדבנים מסדרים מעל העוגה ועם קיסם ארוך מחדירים אותם פנימה.
אחרי שהחבאנו את הדובדבנים בתוך העוגה מסדרים שכבה עליונה של דובדבנים על בלילת הגבינה
בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, אחרי עשר דקות תנמיכו ל - 160 מעלות
ואופים את העוגה עם "אמבטיית מים" עד שעה.
איך מכינים אמבטיית מים?
לוקחים תבנית של תנור, יוצקים פנימה 2-3 כוסות מים,ואת העוגה מניחים באמצע התבנית כשהמים מסביב ומכניסים לתנור.
כשרואים שהעוגה משחימה קלות, סוגרים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עוד כשעה
אחרי שעה, מוציאים מהתנור, מקררים בחוץ ומעבירים למקרר לכמה שעות שכל הטעמים יתאחדו
מוציאים מהמקרר, מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מקשטים את העוגה מסביב ומוסיפים את הדובדבנים.
עוגת גבינה עם דובדבנים לאבא שלי.