שמים את הפתי בר במעבד מזון וטוחנים לפירורים
מוסיפים את החמאה ומערבבים
מוסיפים את 3 כפות ריבת החלב ומערבבים שוב
נוצרת תערובת פירורית .לוקחים תבנית 22 ומצפים בנייר אפיה.
את פירורי הפתי הבר שמים בתבנית. מצמידים את הפירורים לתחתית ויוצרים שכבה אחידה.
עוברים להכנת המלית
מהשמנת המתוקה מורידים 2 כפות שמים בצד
מהשמנת המתוקה מורידים 2 כפות שמים בצד
מוסיפים את הגבינה ומערבבים הכל ביחד
יוצקים את תערובת הגבינה על שכבת הפירורים
את ריבת החלב מערבבים יחד עם 2 כפות השמנת המתוקה לעיסה אחידה ומקשטים מעל
את העוגה בשלמותה מכניסים למקפיא למספר שעות
כשעתיים לפני ההגשה מעבירים למקרר. בתיאבון!