שמים את הביצים הסוכר ומקציפים לקצף אוורירי ובהיר שיהיה ממש נפוח
מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את השמנת מתוקה ומערבבים
את הקמח והאינסטנט פודינג מערבבים הכל ביחד לחוד ומוסיפים לתערובת
מערבבים עוד שני סיבובים במיקסר
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים סיבוב אחד נוסף ודי
משמנים תבנית ומפזרים פירורי לחם על התבנית את השאריות זורקים לכיור
יוצקים את הבלילה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כשלושים דקות
בודקים שהעוגה נאפתה מוציאים מהתנור ונותנים לה להתקרר
חוצים באמצע
מקציפים את כל השמנת המתוקה עם הסוכר וסוכר וניל
כמות אחת של שמנת מתוקה נשים בעוגה החצויה בתוך העוגה
מכסים את העוגה עם החצי השני, מכסים בניילון נצמד ולילה למקרר
למחרת מצפים את העוגה עם קצפת ותותים. עוגה של נסיכות!