שמים במיקסר את הביצים, סוכר, סוכר וניל, מפעילים על מהירות מהירה ומקציפים לקצף בהיר ותפוח.
מנמיכים את המהירות לבינונית מוסיפים את השמן ואחרי זה את מיץ התפוזים או השמנת המתוקה
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הקקאו והשוקולית.
רצוי לנפות את הקקאו והשוקולית שלא יהיו גושים, כאמור מערבבים הכל ביחד
מוסיפים את תערובת הקמח והקקאו למיקסר ומפעילים במהירות איטית, שהקמח לא יעוף לצדדים.
אחרי מספר דקות מוסיפים מים רותחים.
מערבבים היטב.
משמנים תבנית עם ספרי שמן, יוצקים לתבנית ומעבירים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות.
אופים כ-35 עד ארבעים דקות.
בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה ומוציאים לקרור.
אפשר לצפות עם גאנש ומעל לשים דף סוכר
אפשר לקשט עם סוכריות צבעוניות מה שאוהבים
להכנת גאנש
200 גרם שוקולד מריר או 100 גרם שוקולד מריר ו-100 גרם שוקולד חלב250 מל' שמנת מתוקה מרתיחים את השמנת מתוקה, מכבים את האש, שמים בתוכו את השוקולד מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה. יוצקים את הגאנש על העוגה ומקשטים איך שאוהבים. יום הולדת שמח!