שמים בקערת המיקסר את הנטורינה שהיא בטמפרטורת החדר, סוכר, סוכר וניל ומקציפים הכל ביחד
אחרי כחמש דקות מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה
מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
מעבירים לתבנית אפייה את הבלילה
מורחים על הבלילה ריבה ומפזרים מעל חצאי משמשים
מכניסים למקרר בינתיים ומכינים את הקרמבל
שמים בקערה את כל המצרכים ומערבבים, יוצרים גושים קטנים ואין צורך לאחד את הבצק
מוציאים את התבנית מהמקרר ומפזרים על העוגה מלמעלה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כארבעים דקות
אחרי שלושים וחמש דקות כבר תבדקו את העוגה שלכם, כי זה תלוי בחום התנור
כאשר השכבה העליונה מוכנה עם קיסם בודקים גם את השכבה התחתונה ומוציאים מהתנור
מקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר
שתהייה שבת מלאה טעמים טובים!