שמים בקערית את הנטורינה והשוקולד המריר ומעבירים למיקרו
ממיסים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה וכהה, מקררים בצד
שמים בקערת מיקסר את הביצים עם הסוכר והוניל ומקצפים כחמש דקות לקצף בהיר ותפוח
מוסיפים לקצף הביצים את השוקולד המומס ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים לתערובת את הברנדי ומערבבים
מכינים שתי תבניות 24 ויוצקים לכל תבנית מחצית מהבלילה
לתנור טורבו שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את 2 התבניות ואופים כשלושים דקות עד שהעוגות מוכנות
מוציאים ומקררים את העוגות היטב
מקצפים קצפת עם סוכר ומכינים את הגאנש. ממיסים את השמנת עם השוקולד לתערובת אחידה
מניחים שכבת עוגה ומצפים אותה בקצפת, מקשטים בגאנש מעל
מניחים על שכבת הקצפת את העוגה השנייה ומקשטים גם בקצפת ובגאנש שוקולד
ניתן להכין את העוגות יומיים לפני החג ולשמור במקרר
ביום החג או ערב לפני מצפים את העוגות בקצפת ושומרים במקרר
העוגה נשמרת רכה ועסיסית. חג שמח!