גירסה פרווה - להחליף את השמנת בכוס מיץ תפוזים
חותכים את השזיפים לריבועים קטנים
שמים במיקסר את הביצים והסוכר ומערבבים.
מוסיפים את השמן ומערבבים.
מוסיפים את הקמח התופח מערבבים.
בסוף יוצקים את השמנת המתוקה ומערבבים
משמנים קלות תבנית אינגלישקייק ושמים מחצית מכמות הבלילה
מפזרים את השזיפים ומעל יוצקים את יתר הבלילה
אם אתם מכינים קאפקקייס:
להעביר לעיגולי קאפקקייס 3 כפות מהבלילה להכניס פנימה קוביות שזיפים
למלא 3/4 כמות בקאפקקייס כי העוגה תופחת
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את העוגה בערך כארבעים דקות.
שימו לב שאפיית הקאפקייס מהירה יותר מהאפיית העוגה
ציפוי העוגה שלמעלה יוצא קריספי ונהדר