בכל חבילת אוראו יש 4 שקיות ובכל שקית 4 עוגיות לשכבת הבסיס נשתמש בכל העוגיות אבל תשימו בצד שתי כפות פירורי עוגיות אוראו לשלב השני מוציאים את עוגיות האוראו מהקופסה ומפוררים
מכינים גאנש מ250 מל' שמנת מתוקה - קופסה אחת ו-200 גרם שוקולד
מרתיחים את השמנת, מכבים את האש, מוסיפים את השוקולד וכשהוא נמס מערבבים הכל ביחד לעיסה שחורה - מחצית מכמות הגאנש מערבבים עם עוגיות האוראו ומחצית שמים במקרר שיתקרר כשעתיים
את עוגיות האוראו המצופות בגאנש מפזרים בתבנית
אחרי כשעה או שעתיים שהגאנש במקרר התקרר מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים עוד שמנת מתוקה ומקציפים למוס
את המוס מעבירים על שכבת האוראו, זוכרים את פירורי האוראו ששמרתם מההתחלה? מפזרים על המוס וומעבירים למקרר את התבנית שהמוס יתקרר
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת אוורירית, מוציאים את התבנית מהמקרר ומקשטים עם הקצפת למעלה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר
נותנים לעוגה לעמוד במקרר שעתיים שלוש לפחות שתתייצב והטעמים יתגבשו
לפני ההגשה, מפזרים על העוגה כדורי שוקולד או שוקולד מגורד
ואחרי זה - חותכים, עוצמים עיניים ואומרים - אין קלוריות בעולם! מגיע לנו הכל! תהנו