שמים בקערת מיקסר ביצים, סוכר וניל וסוכר ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
מוסיפים את הנטורינה מומסת ורכה וממשיכים לערבב
מוסיפים את ממרח התמרים והברנדי ומערבבים
נותנים למיקסר לעבוד לאט עד שכל התמרים מתערבבים בתערובת
את הקמח מערבבים עם הסודה לשתייה
מוסיפים את הקמח לקערת המיקסר ומקציפים במהירות איטית
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים לבלילה אחידה
מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצקים את העוגה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות - חום נמוך וגבוה - לא טורבו - מכניסים את העוגה
אופים כחמישים דקות, רואים את העוגה תופחת בתנור, לא נוגעים
כשהעוגה מוכנה, בודקים עם קיסם, מוציאים מקררים
מפזרים אבקת סוכרף חותכים חתיכה כי אי אפשר להתאפק ואומרים "וואלה, זה לא לחם זו עוגה!'
שיהיה לנו סגר קל אמן!