Go Back Email Link
עוגת תמרים בחושה פרווה

עוגת תמרים בחושה פרווה

סוויט דולי
עוגת תמרים בחושה רכה ועסיסית נפלאה בטעמה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 50 minutes
Course מתכונים לעוגות בחושות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם נטורינה
  • 450 גרם ממרח תמרים
  • 2 כפות ברנדי
  • 3 כוסות קמח תופח
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • 1 כוס מיץ תפוזים

Instructions
 

  • שמים בקערת מיקסר ביצים, סוכר וניל וסוכר ומקציפים לקצף בהיר ותפוח
  • מוסיפים את הנטורינה מומסת ורכה וממשיכים לערבב
  • מוסיפים את ממרח התמרים והברנדי ומערבבים
  • נותנים למיקסר לעבוד לאט עד שכל התמרים מתערבבים בתערובת
  • את הקמח מערבבים עם הסודה לשתייה
  • מוסיפים את הקמח לקערת המיקסר ומקציפים במהירות איטית
  • מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מרפדים תבנית בנייר אפייה ויוצקים את העוגה לתבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות - חום נמוך וגבוה - לא טורבו - מכניסים את העוגה
  • אופים כחמישים דקות, רואים את העוגה תופחת בתנור, לא נוגעים
  • כשהעוגה מוכנה, בודקים עם קיסם, מוציאים מקררים
  • מפזרים אבקת סוכרף חותכים חתיכה כי אי אפשר להתאפק ואומרים "וואלה, זה לא לחם זו עוגה!'
  • שיהיה לנו סגר קל אמן!
Keyword עוגת תמרים בחושה פרווה