Go Back Email Link
עוגת תפוזים בחושה בתבנית מחולקת

עוגת תפוזים בחושה בתבנית מחולקת

סוויט דולי
עוגת תפוזים בחושה בתבנית מחולקת רכה כמו עננים
Prep Time 15 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 55 minutes
Course מתכונים לעוגות בחושות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 100 גרם נטורינה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח תופח

Instructions
 

  • שמים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל בקערה ומערבבים
  • מוסיפים את הנטורינה ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את המיץ תפוזים ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים
  • משמנים את התבנית המחולקת ויוצקים את הבלילה לתבנית
  • מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים בעדינות את השוקולד לתוך הבלילה
  • משמנים את הרשת היטב ושמים בתוך הבלילה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה
  • אופים כארבעים דקות, אחרי 30 דקות תבדקו כי העוגה נאפית די מהר בתבנית
  • מוצאים, מקררים, ורק אחרי שהעוגה קרה שולפים את הרשת
  • מפזרים אבקת סוכר ובום! טעם של עננים בפה. תהנו!
Keyword עוגת תפוזים בחושה בתבנית מחולקת