Go Back Email Link
עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מיוחדת

עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מיוחדת

סוויט דולי
עוגת תפוחים ואגוזים פרווה מיוחדת עם קרסט מיוחד למעלה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 50 minutes
0 minutes
Total Time 1 hour 20 minutes

Ingredients
  

לתערובת התפוחים

  • 3 תפוחים גרנד
  • חצי כוס סוכר חום
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

תערובת העוגה

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 100 גרם נטורינה
  • 1 כוס חלב סויה / מיץ תפוזים
  • 1 כוס קמח תופח

Instructions
 

  • פורסים את התפוחים דק דק ושמים בקערה
  • מוסיפים סוכר חום, קינמון ואגוזים ומערבבים את כל התערובת
  • מכינים את העוגה
  • מערבבים את הביצים עם סוכר וסוכר וניל לתערובת אחידה
  • מוסיפים את החמאה שהיא מומסת או רכה מאד לתערובת ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים חלב לתערובת או מיץ תפוזים ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
  • משמנים תבנית אפייה ויוצקים פנימה את העוגה
  • לוקחים פרוסות תפוחים ומעמידים אותם אחד ליד השני כמו פרוסות לסנדויץ
  • מעמידים את התפוחים בתוך העוגה
  • ככה מעמידים את כל התפוחים בתוך התערובת בעמידה
  • את שאריות האגוזים והקינמון מפזרים על התפוחים מעל
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
  • העוגה יוצאת מהתנור והיא מושלמת!