פורסים את התפוחים דק דק ושמים בקערה
מוסיפים סוכר חום, קינמון ואגוזים ומערבבים את כל התערובת
מכינים את העוגה
מערבבים את הביצים עם סוכר וסוכר וניל לתערובת אחידה
מוסיפים את החמאה שהיא מומסת או רכה מאד לתערובת ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים חלב לתערובת או מיץ תפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית אפייה ויוצקים פנימה את העוגה
לוקחים פרוסות תפוחים ומעמידים אותם אחד ליד השני כמו פרוסות לסנדויץ
מעמידים את התפוחים בתוך העוגה
ככה מעמידים את כל התפוחים בתוך התערובת בעמידה
את שאריות האגוזים והקינמון מפזרים על התפוחים מעל
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים כחמישים דקות
העוגה יוצאת מהתנור והיא מושלמת!