מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות
מקלפים את הגזר ומרסקים על פומפיה
את התפוחים מערבבים עם סוכר חום וקינמון ושמים בצד
מערבבים את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל לתערובת אחידה
מוסיפים את הנטורינה ומערבבים
מוסיפים כוס מיץ תפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים הכל לתערובת אחידה וחלקה
מוסיפים את הגזר המגורד לקערה ומערבבים
מוסיפים את התפוחים ומערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
משמנים תבנית ויוצקים את העוגה פנימה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כארבעים דקות עד שהעוגה תופחת ומשחימה
מוציאים מהתנור, מפזרים מעל אבקת סוכר מחכים קצת שתתקרר ויש לכם יופי של עוגה.