מכינים כוס תה מתמצית תה ומקררים
מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות
שמים בקערה, מוסיפים סוכר חום וקינמון ומערבבים ושומרים בצד
שלוש ביצים שמים בקערת מיקסר ומוסיפים כוס סוכר
מקציפים לקצף בהיר ואוורירי
מוסיפים את הנטורינה המומסת ומערבבים
המיקסר ממשיך לעבוד על מהירות איטית ומוסיפים את הדבש ואחרי כמה דקות את התה
מנפים את הקמח עם אבקת האפייה ומוסיפים לבלילה
שני סיבובים נוספים במיקסר והעוגה שלנו מוכנה
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה 3/4 מכמות העוגה
לבלילה הנותרת, מוסיפים את התפוחים ומערבבים הכל ביחד
עם כפית מעבירים בזהירות את התפוחים ומניחים על הבלילה שבתבנית
ואחרי שהוספנו את התפוחים, בעדינות מערבבים עם כפית את התפוחים עם הבלילה
אבל שישארו תפוחים למעלה!! בעדינות אמרתי.
לתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות מכניסים את העוגה
אופים כארבעים דקות עד שהעוגה משחימה והריח בבית משגע!
מוציאים ומקררים את העוגה
אחרי שהעוגה התקררה, חוצים באמצע
מקציפים שמנת מתוקה עם הדבש ומזליפים באמצע העוגה את הקרם
מכסים את העוגה עם החלק השני ומפזרים מסביב אבקת סוכר. בתיאבון!