מחלקים את העוף לשישה חלקים
שוטפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים
מכינים מרינדה, מערבבים בקערה שמן, סויה, רוטב צ'ילי, מיץ אננס, שום כתוש, מלח, פלפל שחור וגם את פלחי האננס ומערבבים הכל ביחד למרינדה.
טובלים את תפוחי האדמה במירנדה ומפזרים על תחתית תבנית האפייה
טובלים כל חלק של העוף בבלילה ומעבירים לתבנית אפייה
טובלים את כל העוף ואת שארית הרוטב יוצקים על העוף ומפזרים את האננס על העוף
מפזרים על העוף גם שיני שום פרוסות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוף ואופים כשעה
מוציאים, טועמים ואומרים וואלה טעים! בתיאבון!