ניתן להכין את העוף עם הרוטב ותפוחי האדמה לילה לפני ולשים במקרר שהעוף ותפוחי האדמה יספגו טעמים
שמים בקערה את השמן, סויה, דבש פלפל שחור ושיני השום ומערבבים לבלילה אחידה
קולפים תפוחי אדמה וחותכים לרבעים מוסיפים לקערה עם התבלינים
מוסיפים פנימה לקערה גם את העוף ומערבבים הכל ביחד
במחבת יוצקים שמן ומטגנים את הפולקע של העוף שישחים
כשהעוף תפס צבע בהשחמה, מוציאים מהסיר
בתבנית משומנת מניחים את העוף וגם תפוחי האדמה בצורה מסודרת
יוצקים על העוף את שאריות התבלינים שהרוטב יכסה את העוף ומכניסים לתנור
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוף ומכסים עם נייר כסף ואופים כשעה וחצי
עשרים דקות אחרונות מורידים את נייר האפייה ואפים בלי כיסוי
מוציאים מהתנור, מגישים והאורחים שלכם ילקקו את האצבעות. חג שמח.