יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים לגוון שחום
חותכים את הפטריות לפרוסות מוסיפים לבצל ומטגנים כמה דקות
מוסיפים את העוף לתבנית ומטגנים את העוף משני הצדדדים
מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור ותבלין עוף
יוצקים מים רותחים על התבלינים והעוף ומביאים לרתיחה
אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש
אחרי כשעה, העוף משחים, יש עדיין רוטב בסיר, מוסיפים את הניוקי ונותנים לניוקי לספוג את הטעמים של העוף
אפשר לפזר את הניוקי מתחת לעוף ובצדדים
תבדקו אם חסר מים תוסיפו עוד כחצי כוס
מבשלים עוד כחצי שעה עד שהניוקי רך
סיר מופלא של טעמים. בתיאבון.