עלי פילו תרסיס שמן פאם סירופ סוכר
סוויט דולי
עלי פילותרסיס שמן פאםסירופ סוכר קרנצ,ים ופריכים
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 15 minutes mins
Total Time 24 minutes mins
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ים תיכוני
- 1 חבילה עלי פילו
- 1 תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
סירופ סוכר
- חצי כוס מים
- חצי כוס מים
- 1 כפית מיץ לימון סחוט
פותחים דף פילו ומשטחים על משטח עבודה
מתיזים תרסיס שמן פאם על הדף
מגלגלים את הדף לרולדה ארוכה
מגלגלים את הרולדה בידיים ובסוף כורכים לשבלול
את החלק התחתון מכניסים מתחת לשבלול
אפשר להשתש בדף פילו שלם או חצי, מה שנוח לכם, אני השתמשתי בדף שלם
מסדרים את השבלולים על נייר אפייה
מתיזים שמן פאם פעם נוספת על השבלולים המוכנים
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים לעשר עד 15 דקות עד שהם משחימים
מוציאים מורחים בקלות סירופ סוכר ואפשר להתחיל לזלול. בתיאבון.
הכנת סירופ סוכר
שמים בסיר, סוכר מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה, אחרי שרתח, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחמש דקות נוספות. מקררים בצד
כשהשבלולים יוצאים מהתנור על השבלולים החמים שמים סירופ קר. בתיאבון~!
Keyword עלי פילו תרסיס שמן פאם סירופ סוכר