1/2כוס קמח רגיל – אם הקציצות לא מתאחדות אפשר להוסיף עוד כף או שתיים
1כוסכוסברה קצוצה אם רוצים
שמן לטיגון
Instructions
שוטפים היטב את הפטרוזיליה וקוצצים דק דק. אם עובדים עם מעבד מזון עוד יותר טוב, מכניסים למעבד שני סיבובים ויש לנו פטרוזיליה קצוצה.
את הבצל גם טוחנים במעבד מזון וטוחנים גם את תפוחי האדמה. אם אין לכם מעבד מזון קוצצים את הבצל דק דק ואת תפוחי האדמה מגרדים במגרדת.
את תפוחי האדמה סוחטים מהמים ומעבירים לקערה, מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה, אם אתם רוצים גם כוסברה זה השלב שמוסיפים הכל,ביצים, מלח, פלפל שחור, כורכום, ומערבבים הכל ביחד. תוסיפו את הקמח ותערבבו הכל ביחד לתערובת אחידה.
אם הקציצות לא מתאחדות תוסיפו עוד קצת קמח.
מחממים מחבת ויוצקים שמן ומחממים השמן שיהיה חם. יוצרים לביבות, שמים בשמן, מטגנים ואחרי כמה דקות הופכים ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
לגירסת אפייה
משמנים נייר אפיה, מרססים עם ספריי שמן, שמים את הלביבות אחת אחרי השניה ובתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כרבע שעה מכל צד.
לגירסת ללא גלוטן
תשתמשו בקמח קונדיטור או קורנפלור.
לגירסה טבעונית
ותרו על הביצים, תוסיפו קמח אבל פחות מחצי כוס עד שהקציצות יתאחדו.