בקערת מיקסר שמים חמאה רכה עם סוכר וביצה ומקציפים הכל ביחד עם וו גיטרה
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים
מוסיפים את קמח השקדים ומערבבים הכל ביחד
הבצק רך וזה בסדר
מעבירים את הבלילה לתבנית פאי, מסדרים את הבצק בתוך התבנית ומעבירים למקרר
בינתיים, מקלפים את האגסים וחותכים לפרוסות
במחבת שמים חמאה וסוכר חום וממיסים ומערבבים
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים הכל ביחד לקבלת סירופ טופי
מבשלים את הסירופ כחמש דקות והוא נהיה טיפה סמיך
מוסיפים את פרוסות האגסים לבלילה ומבשלים כחמש דקות
מוציאים את העוגה מהמקרר, ומתחילים לקשט את העוגה עם האגסים
מפזרים את האגסים על כל העוגה, ואחרי שגמרנו להעביר את כל האגסים
יוצקים את הסירופ טופי על אגסים בזהירות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים אותה כחמישים דקות
מוציאים, מפזרים אבקת סוכר וכל ביס חלום!