שמים במיקסר את הקמח, שמרים בצד אחד ומערבבים
שמים סוכר בצד אחד מלח בצד שני ומערבבים הכלביחד
מעבירים למיקסר לערבוב שני סיבובים ומוסיפים את המים
המיקסר עובד כשבע עד עשר דקות עד שהבצק נתלה על וו הלישה
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, מתיזים תרסיס שמןן פאם ויוצרים גליל ארוך
חותכים את הגליל לחתיכות, מרדדים כל חתיכה לעיגול בצק
בינתיים שמים מחבת על האש ומתיזים תרסיס שמן פאם
כשהתרסיס חם מניחים את הפיצה על המחבת
נותנים לפיצה כמה דקות עד שהיא משחימה והופכים
מורחים רוטב עגבניות, מוסיפים גבינה צהובה וכל תוספת שאתם אוהבים
מכסים במכסה ונותנים לפיצה להתבשל כמה דקות עד שהגבינה נמסה
מורידים מהאש, מרססים שוב מניחים פיצה על המחבת ומכינים את כל הפיצות
הן נהדרות. בתאבון וחג שמח.