Go Back Email Link
פלפל ממולא בבשר ואורז

פלפל ממולא בבשר ואורז

סוויט דולי
פלפל ממולא בבשר ואורז, ארוחה שלמה בסיר אחד
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לממולאים
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 6 פלפלים
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום
  • 3 גבעולים ועלי סלרי
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 כוסות מים

מילוי

  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 כוס אורז
  • 3 שיני שום
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית בהרט

Instructions
 

  • את האורז שוטפים במים פעמיים, שלוש ושמים בקערית עם מים עד השימוש
  • מכינים את הסיר עם הרוטב, אפשר להכין בסוטאז'
  • יוצקים לסיר שמן, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שקוף
  • מוסיפים שיני שום, עלי סלרי וגבעולים קצוצים ומטגנים הכל ביחד
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור ומים ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומכינים את הפלפלים
  • לתערובת הבשר מוסיפים פטרוזיליה קצוצה דק, שיני שום כתושות, מלח ופלפל שחור, בהרט ומערבבים
  • את האורז, מרוקנים ממים היטב ומוסיפים לתערובת הבשר.
  • מורידים את הראש של הפלפלים ומנקים את הפלפלים מגרעינים
  • ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר ומכסים במכסה של הפלפלים
  • חורצים פסים בפלפלים למטה ומעבירים לסיר עם הרוטב
  • שכל הפלפלים בסיר, מביאים לרתיחה, שמים עם כף רוטב בכל פלפל, אפשר לכסות את הפלפלים עם כיסוי
  • לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי עד שהתבשיל מוכן. בתיאבון.
Keyword פלפל ממולא בבשר ואורז