את האורז שוטפים במים פעמיים, שלוש ושמים בקערית עם מים עד השימוש
מכינים את הסיר עם הרוטב, אפשר להכין בסוטאז'
יוצקים לסיר שמן, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שקוף
מוסיפים שיני שום, עלי סלרי וגבעולים קצוצים ומטגנים הכל ביחד
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור ומים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומכינים את הפלפלים
לתערובת הבשר מוסיפים פטרוזיליה קצוצה דק, שיני שום כתושות, מלח ופלפל שחור, בהרט ומערבבים
את האורז, מרוקנים ממים היטב ומוסיפים לתערובת הבשר.
מורידים את הראש של הפלפלים ומנקים את הפלפלים מגרעינים
ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר ומכסים במכסה של הפלפלים
חורצים פסים בפלפלים למטה ומעבירים לסיר עם הרוטב
שכל הפלפלים בסיר, מביאים לרתיחה, שמים עם כף רוטב בכל פלפל, אפשר לכסות את הפלפלים עם כיסוי
לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי עד שהתבשיל מוכן. בתיאבון.