חותכים את החלק העליון של הפלפל, לא זורקים, מנקים את הפלפלים מהגרעינים ושמים בצד
מכינים את הרוטב של הסיר
טוחנים עגבניות לרסק, מוציאים כמה כפות תשאירו בצד, נוסיף לתערובת של הקינואה והעדשים
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומאדים את הבצל היטב
מוסיפים את רסק העגבניות לסיר עם הבצל, מוסיפים את המים, מלח, פלפל ושיני שום ומביאים לרתיחה
אחרי שהמים רתחו מנמיכים את האש
שוטפים את העדשים היטב ושמים בקערה
מוסיפים את הקינואה
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הרסק עגבניות ששמנו בצד
מוסיפים מלח, פלפל שחור ומערבבים לתערובת אחידה
ממלאים את הפלפלים בתערובת
נשארה לכם תערובת? תשימו בסיר עם הרוטב - יתבשל מושלם
שמים את הפלפלים בצפיפות בסיר אחד ליד השני
יוצקים מהרוטב של העגבניות על הפלפלים ומכסים עם "המכסה" של הפלפל
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי
או מעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כשעה וחצי
הם יוצאים טעימים אש! הפלפל יוצא רך, התערובת נהדרת, תהנו.