קולפים את הפלפלים, את הכותרת משאירים, מנקים את הפלפלים מהגרעינים הלבנים
שוטפים ושמים בצד
שוטפים את האורז במים חמים ושמים כחמש דקות בצד
אחרי כחמש דקות, מסננים את המים ומעבירים את האורז לקערה
מכינים את המילוי - בקערה שמים אורז, שמן, תבלינים, פטרוזיליה קצוצה ומערבבים לעיסה אחידה
מכינים את סיר הרוטב
יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל כחמש דקות
מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, תבלינים ומים ומערבבים ומביאים לרתיחה
מוציאים מהתערובת 4-5 כפות ומוסיפים לתערובת עם האורז ומערבבים
ממלאים את הפלפלים עם תערובת האורז ומניחים בתוך הסיר
חלק מהפלפלים אפשר לכסות עם מכסה הפלפל
מביאים לרתיחה וסוגרים את האש בינתיים מחממים תנור
לתנור שחומם ל - 180 מעלות מכניסים את הסיר עם המכסה. שימו לב שזה מיכסה שמותאם לחום התנור.
אופים את התבשיל שלנו כשעה וחצי. תיזהרו כשאתם מוציאים מהתנור, הסיר לוהט
הסיר לוהט אבל טעים אש! בתיאבון