שוטפים את הפלפלים, מורידים להם את הראש ומנקים את הפלפלים מהגרעינים
את הכיסויים שהורדתם, אפשר לחתוך לפרוסות ישמשו אותנו ברוטב
שמים בקערה כוס אורז מבושל
את הבשר הטחון מטגנים עם שמן ובצל עד שהוא שחום
מוסיפים לתערובת האורז, מוסיפים את כל הפטרוזליה והכוסברה והתבלינים ומערבבים לבלילה אחידה
לוקחים כל פלפל, ממלאים אותו, אחרי כל כפית מילוי דופקים אותו כדי שהתערובת תרד למטה
ככה מכינים את כל הפלפלים ושמים בתבנית
מכינים את הרוטב
יוצקים מעט שמן לסיר מוסיפים בצל קצוץ ומוסיפים את פרוסות הפלפל השושקה מספר דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח פלפל ושיני שום ומים ומערבבים
כשהרוטב אחיד, מעבירים את הרוטב בזהירות לתבנית
אם נשאר לכם תערובת של אורז ובשר אפשר לפזר בתבנית
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית, מכסים בנייר אפייה
אופים כשעה. אחרי שעה מורידים את הנייר ונותנים עוד עשר דקות למים להתאדות. זה פשוט מושלם! בתיאבון