שמים בקערה את הביצים והסוכר ומערבבים היטב
מוסיפים את תמצית הוניל, חלב ושמן ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
מחממים מחבת עם חמאה, כשהחמאה נמסה והמחבת חמה
יוצקים פנימה את הבלילה ומעבירים לתנור החם
לתנור שחומם מראש ל -220 מעלות מכניסים את המחבת ולא נוגעים!
15 דקות אפייה בהן קורה הפלא והפנקייק תופח לו בתנור
בינתיים מקציפים קצפת מתוקה, מכינים פירות
תיזהרו עם הידית של המחבת - היא לוהטת!
וכשהפנקייק יוצא מהתנור - טי-נא-ניי-ניי ישר אוכלים
כן, הוא יצנח קצת אבל זה לא יגרע מטעמו כלום!
מוסיפים אבקת סוכר, פירות טריים, מייפל מה שאוהבים. היידה שבת השבוע תהייה טעימה!