Go Back Email Link
פנקייק פסטה חוטים במקום עיגולים

פנקייק פסטה חוטים במקום עיגולים

סוויט דולי
פנקייק פסטה חוטים במקום עיגולים הטרנד של הקיץ!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course מתכונים לפנקייק
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 1 כף סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל או כפית וניל משובחת
  • 2 כפות גבינה 5%
  • רבע כוס חלב
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 תרסיס שמן פאם על בסיס חמאה

Instructions
 

  • שמים בקערה ביצים, סוכר ואת הוניל וטורפים היטב היטב לקצף בהיר
  • מוסיפים את 2 כפות הגבינה ומערבבים לא מהר אבל שהבלילה תהייה אחידה
  • מוסיפים את החלב ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה וסמיכה
  • מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ויוצרים חור קטן או בקבוק לחיץ
  • מתיזים שמן פאם על המחבת וכשהוא חם פשוט יוצרים פסים על גבי המחבת
  • אחרי מספר דקות הופכים מנערים את המחבת שהפסים יהיו מוכנים ומעבירים לצלחת
  • שוב, תרסיס שמן פאם, פסים, כמה דקות, הופכים ויש לכם את הפסי פנקייק הכי טעימים שיש. בתיאבון.
Keyword פנקייק פסטה חוטים במקום עיגולים