פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי
סוויט דולי
הפסטה הכי מהירה שתכינו עם עגבניות שרי זיתים ותבלינים,
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Total Time 20 minutes mins
Course מתכונים לפסטה
Cuisine מטבח איטלקי
- 500 גרם פסטה
- 5 כפות שמן זית
- 15 עגבניות שרי
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כוס זיתים ירוקים/שחורים פרוסים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזליקום יבש
- 1 כפית צ'ילי חריף - לא חייבים
מרתיחים סיר עם מים וכשהמים רותחים מכניסים את הפסטה פנימה שתתבשל,בינתיים מכינים את הרוטב.
למחבת רחב יוצקים שמן, חותכים את עגבניות השרי לרבעים ושמים במחבת
מוסיפים את פרוסות השם ומטגנים הכל ביחד
מוסיפים את המלח, פלפל וכל יתר התבלינים ומערבבים הכל ביחד
אם אתם לא אוהבים חריף אל תוסיפו את הצ’ילי הגרוס או אפשר בכמות פחותהזה מוסיף המון
מטגנים מספר דקות, נותנים לשמן לספוג את הטעמים, תיזהרו שהעגבניות לא ישרפו
כשהפסטה מוכנה, מסננים מהמים הרותחים ומוסיפים למחבת
מערבבים הכל ביחד שתיים שלוש דקות, שהפסטה תתערבב עם התבלינים
הפסטה מוכנה וטעימה אש!
Keyword פסטה עם עגבניות וזיתים פסטה אליולי