אם אין לכם אפונה או ברוקולי מוכנים, יוצקים שמן למחבת, מעבירים פנימה את האפונה ומקפיצים. מוסיפים חצי כוס מים, כפית מלח ומבשלים מספר דקות עד שהאפונה רכה. שמים בצד.
לסיר יוצקים את קרם הקוקוס מוסיפים מלח ופלפל שחור, שיני שום ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחמש דקות שהרוטב יסמיך.
מוסיפים את הפסטה לסיר עם הקרם קוקוס והירקות ומבשלים הכל ביחד עוד כחמש דקות. מגישים חם.
אם נשאר לכם, תשמרו בקופסה למחרת יותר טעים! הקרם נעשה סמיך יותר מחממים וזה ממש ממש טעים. בתיאבון.