Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור
סוויט דולי
פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור ביס מלא בטעמים
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course
מתכונים לתפוחי אדמה
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
1
תרסיס שמן פעם בטעם חמאה
3
בטטות ארוכות וקטנות
4
תפוחי אדמה קטנים
1
כפית
פפריקה אדומה
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
1
כוס
פטרוזיליה קצוצה
2
שיני שום כתושות
חצי
כוס
מים חמים
גבעולי טימין
Instructions
מקלפים את הבטטה ותפוחי האדמה ופורסים עם מנדולינה פרוסות דקות
את תפוחי האדמה נשים בקערה לחוד ואת הבטטה בקערה לחוד
מערבבים בקערית את התבלינים הכל ביחד ויוצקים מים חמים על הכל
מתיזים תרסיס שמן פאם על הבלילה ומערבבים הכל ביחד
יוצקים מחצית מהבלילה על תפוחי האדמה ומחצית מהבלילה על הבטטה
מערבבים היטב את הירקות עם התבלינים
מתיזים תרסיס שמן פאם על תבנית מאפינס ומפזרים עלי טימין על התחתית
ועכשיו מתחילים לפזר פרוסה פרוס מעל צבע שבכל גביע יהיה מגדל של צבעים, פעם תפוח אדמה ופעם בטטה
ככה מכינים את כל התבנית
מתיזים מעל שוב תרסיס שמן פאם והיידה לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כארבעים דקות עד שהשכבות שחומות ומוציאים. בתיאבון!
Keyword
פרוסות בטטה ותפוחי אדמה בתנור