מכינים את הבצק - שמים בקערת המיקסר את הקמח, מלח, שמן ו-וודקה ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את המים ומערבבים
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים את הבצק היטב
לשים את הבצק עד שנהפך למיקשה אחידה - הוא ממש לא רך
אחרי שהבצק אחיד - מכסים במגבת מטבח ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה
בינתיים מכינים את הבשר
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ עד לגוון שחום
מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר
מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום ומבשלים עד שהבשר מוכן - מקררים
מחלקים את הבצק לכדורים
כל כדור משטחים לכדור עגול
בשלב הזה הבצק שלנו רך ונהדר לעבודה
שמים באמצע הבצק 2 כפיות מהבשר ומכסים
מהדקים היטב בשוליים
אם יש שאריות, חותכים את הבצק לצורת חצי עיגול
מהדקים עם מזלג את הקצוות היטב
ככה מכינים את כל הכיסונים
מחממים שמן חם ומטגנים את הצ'יבורקי שלנו
מטגנים מצד אחד, הופכים לצד שני כששחום
בזמן שהופכים את הצ'יבורקי אם יש בועות על הבצק - סימן שהבצק שלנו מצויין
אחרי שהצ'יבורקי שחום - מעבירים לנייר סופג
מגישים חם!