יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
מטגנים מצד אחד היטב עד שהבשר משנה צבעו לשחום
כשהבשר משחים, הופכים את הבשר לצד השני ומטגנים היטב מהצד השני עד לקבלת גוון שחום
מטגנים את הבשר מכל הצדדים בלי להסס עם הזמן, קחו את הזמן זה רק יעשה טוב לבשר
בינתיים מקלפים את תפוחי האדמה והגזר וחותכים לקוביות
כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר ומערבבים את הבשר עם התבלינים
מפזרים גם את שיני השום בכל הסיר
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר ומערבבים הכל ביחד ומטגנים מספר דקות
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
טועמים קצת מהתבשיל לראות אם צריך להוסיף תבלינים ואם לא, סוגרים ומעבירים לתנור
לתנור שחומם מראש ל - 130 מעלות מכניסים את הסיר לשלוש שעות
אתם יכולים לבדוק אחרי כשעה וחצי אם המים עדיין בסיר ואם צריך מוסיפים עוד חצי כוס
אחרי כשלוש שעות מוציאים את הסיר והופה! הבשר רך ונמס בפה. בתיאבון.