Go Back Email Link
קונפיטורת חבושים

קונפיטורת חבושים

סוויט דולי
קונפיטורת חבושים עם ריח וטעם מהבית של נונה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 50 minutes

Ingredients
  

  • 3 חבושים
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס מים
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט
  • 1 מקל וניל
  • רבע כפית קינמון

Instructions
 

  • ראשית, קרצפו את קליפת החבושים היטב. להכניס אותם בשלמותם לסיר עם מים ובשלו אותם במשך רבע שעה, זה הזמן שלהם להתרכך קמעה. אחרי רבע שעה להוציא החבושים, לשטוף מתחת לברז כדי שלא ישרפו לכם הידיים בזמן העבודה וזה השלב שאפשר לחתוך אותם יותר בקלות.
  • חוצים החבוש לחצי, אח”כ לרבע, מגלענים החוצה את הגרעינים ופורסים לפרוסות. שמים בסיר החבושים עם כל התבלינים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה על אש קטנה במשך שעה עד שעה וחצי להשגיח עד שהנוזל הופך לחום והנוזלים מצטמצמים.
  • מדי פעם אם אתם רואים שהנוזל מסמיך, להוסיף רבע כוס מים ולהמשיך לבשל. החבושים בסוף צריכים להיות רכים והסירופ חום. שווה את המאמץ. אמרתי לכם, כמו בחיים!
Keyword קונפיטורת חבושים