שמים בקערה ביצים, סוכר, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה ומערבבים.
אפשר לערבב עם מוט אפשר עם מזלג רק שהעיסה תהיה אחידה.
אחרי שהעיסה אחידה להוסיף את האינסטנט ולערבב בשנית.
לשמן עם ספרי שמן או מעט חמאה תבנית.
להשאיר כעשרה חצאי דובדבנים בצד לקישוט מעל.
לפזר הדובדנים בתחתית וליצוק הבלילה על הדובדבנים.
על הבלילה מעל לפזר דובדבנים לקישוט.
מחממים תנור מראש ל – 180 מעלות.
בתבנית אפיה פורסים מגבת מטבח יוצקים עליה כשתי כוסותמים ומניחים את התבנית עם הדובדבנים.
אחרי שהתנור התחמם, מכניסים התבנית אופים כארבעיםדקות עד שהעיסה משחימה מעט.
מניחים להתקרר.
אפשר לאכול חם כי קשה להתאפק אבל במקרר העיסה מתייצבת ויוצאת חלומית!