בוחרים בכלי יפה שכבר עושה חצי מהעבודה ומתחילים במילוי. מפוררים עוגת שוקולד לתוך הכלי לשכבה הראשונה
מכינים את שכבת מוס קרם הלוטוס.1 שמנת מתוקה חצי צנצנת קרם לוטוס 1 גבינה 5% מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את קרם הלוטוס והגבינה, מפעילים בסיבובים איטים פעמיים-שלוש את המקסר. זהו. שהקצפת לא תישבר מערבבים עם מרית פעם נוספת, מוזגים לכלי ושמים במקרר.
רק כשמוציאים מהמקרר, מפזרים פרורי עוגת שוקולד
ועוברים לשכבה 2 מוס שוקולד מהיר1 שמנת מתוקה1 אינסטנט פודינג שוקולד1 כוס חלב שמים הכל במיקסר ומקציפים עד לקבלת הקרם. מעבירים לכלי. למקרר. שינוח.
כשמוציאים – מפזרים פרורי עוגת שוקולד
מוס שוקולד לבןכמה שעות לפני –1 שמנת מתוקה100 גרם שוקולד לבן ממיסים השוקולד הלבן בשמנת המתוקה.מערבבים היטב שלא יישארו גושים ושמים במקרר לפחות ל3-4 שעות. מוציאים, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמסמיכה ומקשטים מעל לפרורי העוגה.
לקרר לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.
להגשה, שמים על השולחן עם כף נאה להוצאת המוס. אנשים פשוט לוקחים מהקערה לצלחת. לפעמים גם אוכלים מהקערה אבל זה סיפור אחר(: