Go Back Email Link
קינוח שוקולד מושחת

קינוח שוקולד מושחת

סוויט דולי
קינוח שוקולד מושחת שכבות של עונג עם פירורי עוגה ביניהן. שלוש שכבות של מוס המופרדות בפירורי עוגת שוקולד.
Prep Time 1 hour
Total Time 1 hour
Course מתכונים לקינוחי כוסות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 1 עוגת שוקולד מפוררת
  • 3 קצפת מתוקה
  • 1 חבילה גבינה 5%
  • חצי צנצנת קרם לוטוס
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם שוקולד לבן

Instructions
 

  • בוחרים בכלי יפה שכבר עושה חצי מהעבודה ומתחילים במילוי. מפוררים עוגת שוקולד לתוך הכלי לשכבה הראשונה
  • מכינים את שכבת מוס קרם הלוטוס.
    1 שמנת מתוקה חצי צנצנת קרם לוטוס 1 גבינה 5%
  • מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את קרם הלוטוס והגבינה, מפעילים בסיבובים איטים פעמיים-שלוש את המקסר. זהו. שהקצפת לא תישבר מערבבים עם מרית פעם נוספת, מוזגים לכלי ושמים במקרר.
  • רק כשמוציאים מהמקרר, מפזרים פרורי עוגת שוקולד
  • ועוברים לשכבה 2  מוס שוקולד מהיר
    1 שמנת מתוקה1 אינסטנט פודינג שוקולד1 כוס חלב
  • שמים הכל במיקסר ומקציפים עד לקבלת הקרם. מעבירים לכלי. למקרר. שינוח.
  •  כשמוציאים – מפזרים פרורי עוגת שוקולד
  • מוס שוקולד לבן
    כמה שעות לפני –1 שמנת מתוקה100 גרם  שוקולד לבן
  • ממיסים השוקולד הלבן בשמנת המתוקה.מערבבים היטב שלא יישארו גושים ושמים במקרר לפחות ל3-4 שעות. מוציאים, מקציפים את השמנת המתוקה עד שמסמיכה ומקשטים מעל לפרורי העוגה.
  • לקרר  לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.
  • להגשה, שמים על השולחן עם כף נאה להוצאת המוס. אנשים פשוט לוקחים מהקערה לצלחת. לפעמים גם אוכלים מהקערה אבל זה סיפור אחר(:
Keyword קינוח שוקולד מושחת