מקלפים את התפוחים וחותכים לריבועים
בקערית מערבבים את הסוכר חום עם הקינמון
מוסיפים את התפוחים לקערה ומערבבים את התפוחים היטב שיהיו מצופים בסוכר וקינמון
על תבנית אפייה מניחים נייר אפייה ומתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
מסדרים על התבנית קבוצה של שלוש פלחי תפוחים עם סוכר וקינמון
אני סידרתי על תבנית שלוש שורות לאורך ושלוש לרוחב כדי שיהיה מקום לבצק עלים
מכסים כל קבוצת תפוחים בריבוע בצק עלים ומהדקים היטב לתבנית
ככה מכסים את כל ריבועי התפוחים בבצק עלים
מתיזים על הבצק עלים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
מפזרים על הבצק מקערית סוכר חום עם קינמון מעורבב
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כרבע שעה עד עשרים דקות עד שהבצק משחים
בינתיים הבית מתמלא בריחות קינמון להשתגע! מוציאים מהתנור, הופכים ואי אפשר שלא לטעום. פשוט נהדר!
אם רוצים להכין לפני החג, מכינים יום לפני, אופים וחצי שעה לפני ההגשה ממליצה לחמם מעט בתנור. חג שמח ובתיאבון!