יוצקים שמן למחבת ומוסיפים פרוסות בצק ומאדים לגוון שחום
עם מנדולינה פורסים את הזוקיני והקישואים לפרוסות דקות
מעבירים את הירקות למחבת עם הבצל
מוסיפים מלח ופלפל שחור לירקות ומטגנים מספר דקות, מורידים מהאש ומקררים.
טורפים היטב את הביצים ומוסיפים את קרם הקוקוס
מוסיפים מלח ופלפל שחור וטורפים הכל ביחד
מנפים פנימה עם מסננת את הקמח כדי שלא יווצרו גושים ומערבבים לבלילה אחידה
שומרים מראש 10-12 פרוסות קישואים וזוקיני לקישוט מסביב לתבנית
כדי שהירקות לא יהיו סמרטוטיים, אני כל פעם לקחתי 3-4 כפות קישואים וזוקיני וערבבתי עם המלית
מניחים על הבצק פרוסות קישואים וזוקיני עם הרוטב, ככה ממלאים את כל התבנית. כל פעם מערבבים את הרוטב עם הקישואים ומשטחים את הקישואים על התבנית. את שאריות הרוטב יוצקים על הקישואים.
מסדרים את הקישואים מסביב לקיש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
אופים כארבעים דקות עד שהבצק והמלית משחימים
מוציאים, מקררים ומגישים. ניתן להכין מראש ולשמור במקרר ולחמם ביום ההגשה. חג שמח ובתיאבון.