משמנים תבנית קיש
מוציאים את הבצק מהמקרר, שמים נייר אפיייה מקמחים מעט ומניחים את הבצק עליו
תקמחו את הבצק מעל ותניחו עוד נייר אפייה ולרדד את הבצק לעיגול בגודל התבנית
מרימים נייר אחד ועם הנייר השני מניחים את הבצק בתבנית הקיש
כדי שיהיה לכם קל אל תורידו את נייר האפייה "תיישרו" את הבצק בתוך התבנית וגם תעלו לשוליים. הכי קל לעבוד עם נייר האפייה הבצק לא נדבק ליידים ונשאר אחיד.
מורידים את הנייר כשהבצק על התבנית ויוצקים את הבלילה שלנו על הבצק
מיישרים עם כף את הבלילה
את החציל הלא מקולף שאפינו בתנור, חוצים באמצע ומקשטים את הקיש שלנו.
מפזרים מעט גבינה לבנה ולתנור
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הקיש, אופים כארבעים דקות עד שהבצק משחים והקיש במרקם אחיד
מוציאים, מקררים, , לפני ההגשה מפזרים גבינה מלוחה מגורדת ויש לכם קיש מושלם. בתיאבון.