קלחי תירס על האש
סוויט דולי
קלחי תירס על האש, תירס חם, תירס חם הכי טעים שיש!
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Course מתכונים טבעונים
Cuisine מטבח ישראלי
- 5 קלחי תירס
- רבע כוס שמן זית
- חצי כפית מלח
- 3 שיני שום כתושות
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מערבבים את השמן עם התבלינים בקערה
מדליקים את האש ושורפים את התירס על האש
שמים את התירס בסיר עם מים ומבשלים את התירס כחצי שעה
כשהתירס מוכן, מעבירים את התירס מהסיר למסננת, ומסננים את המים מהתירס
מניחים את התירס על האש ומורחים םעליו את ערובת השמן והתבלינים
מסובבים את התירס מצד לצד עד שהוא משחים, כל הזמן מורחים עליו את הרוטב
ניתן להגיש עם קעריות טריאקי, סויה, שאנשים יטבלו את התירס ויהנו.
הילדים אוהבים את זה ככה,חם מהאש.
לפני ההגשה רצוי להוסיף עוד תבלינים ולהגיש חם. בתתיאבון!