לבשר הטחון מוסיפים בצל קצוץ דק ותפוחי אדמה מגורד, בפומפיה בחלק הכי דק
מוסיפים לתערובת 1 פרוסת לחם רטובה, שסוחטים אותה היטב, פטרוזיליה קצוצה, ואת האורז הלא מבושל
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים הכל ביחד
מכינים קציצות מאורכות
טובלים את הקציצות בביצה טרופה ובסולת מכל הצדדים
מחממים שמן במחבת, וכשהשמן חם מטגנים את הקציצות
בסוטאז' יוצקים שמן ומוסיפים פפריקה, אבקת מרק, מלח ופלפל ומטגנים הכל ביחד שיהיה צבע אדמדמם
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים הכל ביחד
מניחים בזהירות את הקציצות בתוך הרוטב ומבשלים
אחותי בישלה כחמישים דקות על אש נמוכה כדי שהאורז יתבשל היטב בתוך הקציצות. בתיאבון!