Go Back Email Link
קציצות בשר אבוחצירה

קציצות בשר אבוחצירה

סוויט דולי
קציצות בשר אבוחצירה מנה נפלאה קלה להכנה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course מתכונים לקציצות
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 בצל
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 פרוסת לחם
  • צרור גדול של פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי כוס אורז לא מבושל

ציפוי

  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כוס סולת

רוטב

  • 1 כף פפריקה אדומה
  • 1 כף אבקת מרק
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 2 וחצי כוסות מים רותחים

Instructions
 

  • לבשר הטחון מוסיפים בצל קצוץ דק ותפוחי אדמה מגורד, בפומפיה בחלק הכי דק
  • מוסיפים לתערובת 1 פרוסת לחם רטובה, שסוחטים אותה היטב, פטרוזיליה קצוצה, ואת האורז הלא מבושל
  • מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים הכל ביחד
  • מכינים קציצות מאורכות
  • טובלים את הקציצות בביצה טרופה ובסולת מכל הצדדים
  • מחממים שמן במחבת, וכשהשמן חם מטגנים את הקציצות
  • בסוטאז' יוצקים שמן ומוסיפים פפריקה, אבקת מרק, מלח ופלפל ומטגנים הכל ביחד שיהיה צבע אדמדמם
  • מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים הכל ביחד
  • מניחים בזהירות את הקציצות בתוך הרוטב ומבשלים
  • אחותי בישלה כחמישים דקות על אש נמוכה כדי שהאורז יתבשל היטב בתוך הקציצות. בתיאבון!
Keyword קציצות בשר אבוחצירה